GeekLabs.dk

Esbjergs teknologiværksted

Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


arrangement:esbbib_maker_event

Maker Event på Esbjerg Hovedbibliotek

Til Maker Event på Esbjerg Hovedbibliotek d. 1/10-2016 forventer vi at arrangere følgende aktiviteter.

Lysinstallation

Se og interager med vores visuelle installation lavet af programmerbare multi-farvede lysdioder (WS2812) styret af en Arduino-mikrocontroller.

3D-printer

Oplev hvordan man med en 3D-printer, kan designe og fabrikere plastikobjekter hjemme i privaten. Se en kørende printer og eksempler på 3D-printede objekter.

KreaPlast

Vær kreativ med modellerbar plastik der i varm tilstand kan formes i hånden, og som hærder ved nedkøling. Mere på https://anyshape.dk.

AppInventor

Lav din egen Android mobil-applikation (app) som du kan få med hjem på din Android-enhed. Vi bruger et lettilgængeligt, grafisk og web-baseret programmeringsværktøj kaldet AppInventor fra Michigan Institute of Technology (MIT). Mere på http://www.appinventor.org.

Laser-skærer/graverer

Se en Emblaser-laserskærer i aktion, der kan gravere og skære med laserlys. Mere på https://darklylabs.com/emblaser-1

Google Cardboard VR-briller

Prøv en tur i en kunstig verden med VR-briller (virtual reality) lavet af pap, en mobiltelefon og det rigtige software. Mere på https://vr.google.com/cardboard.

Selvkørende robotbil

Kan vores autonome køretøj der følger en linje på gulvet (line follower) gennemføre banen uden at komme i vanskeligheder?

Arduino

Hvis du har tid og lyst til at fordybe dig i elektronik og mikroprocessor-programmering, kan du eksperimentere med vores Arduino-begyndersæt.

arrangement/esbbib_maker_event.txt · Sidst ændret: 2016/09/07 12:07 af miki